Fit & Vitaal

FIT & VITAAL; hardlopen

 Voor hardlopen voor particulieren


KOM IN BEWEGING

Een actieve leefstijl bevordert de kwaliteit van leven en de mentale gezondheid. We weten het eigenlijk wel, maar waarom is het dan zo moeilijk om bijvoorbeeld meer te gaan bewegen?


STARTEN MET HARDLOPEN

Met het 12-weekse programma 'Beginnen met hardlopen',  leveren wij een bijdrage aan meer vitaliteit. Het trainingsprogramma heeft een verantwoorde opbouw, een op maat gemaakt trainingsschema, uitdagende oefenvormen en wordt begeleid door een ervaren, gecertificeerde trainer. De trainingen zijn verantwoord opgebouwd; naast een warming up is er aandacht voor loophouding, doen we oefeningen die bijdragen aan het verbeteren van de looptechniek, krachtoefeningen om de spieren te versterken en maken we gebruik van intervaltrainingen om de conditie te verbeteren. De trainingen zijn laagdrempelig en zeer geschikt voor de beginnende hardloper.


PRAKTISCH

Iedere training wordt op locatie gegeven. De exacte locatie krijg je na je inschrijving met de overige informatie toegestuurd. De kosten voor het 12-weekse programma zijn €55,-


INSCHRIJVEN

Je kunt je individueel of met een aantal bekenden inschrijven. Stuur ons een berichtje met jouw contactgegevens en we nemen contact met je op.


NAAM RUN

DATUM

LOCATIE

START TRAINING

Optiflor Run (5,7km)

16 november 2019 (ovb)

Monster

week 36

Alblasserbosloop (3km en 5km)

28 december 2019

Alblasserdam

week 40

FIT & VITAAL; wandelen

Actief wandelen met oefeningen voor senioren


Actief wandelen voor senioren!


Wandelen is niet alleen gezond, het is ook gewoon leuk! En samen met anderen wandelen is nog leuker...


Iedere woensdag zijn er in Hoek van Holland en 's-Gravenzande gezellige groepen die onder begeleiding van een ervaren looptrainer een gevarieerde route lopen. Wekelijks een andere route van ongeveer 3 km (een uurtje). Tijdens de rustige wandeling worden er oefeningen en spelvormen gedaan die de stabiliteit en mobiliteit verbeteren en die bijdragen aan de algehele fitheid. 


In Hoek van Holland is er ook een 'langzamere groep'. Deelnemers die iets minder goed te been zijn en/of met een rollator lopen kunnen aan deze groep deelnemen. De route en de oefeningen worden uiteraard aangepast op de doelgroep. Is er in 's-Gravenzande vraag naar een soortgelijke groep, dan starten we die met plezier.


Iedere wandeling sluiten we af met een kop koffie of thee.

Plaats

Doelgroep

Starttijd

Locatie

Investering per keer

's-Gravenzande

senioren

11.00 uur

Zwembad Maesemunde

€ 4,50

Hoek van Holland

senioren

14.00 uur

Boutique Fitness

€ 2,50 (pilotgroep)

Hoek van Holland

senioren, langzamere groep

15.30 uur

Boutique Fitness

€ 2,50 (pilotgroep)

FIT & VITAAL WERKGEVERS

Voor werkgevers. Voor de bedrijfsflyer klik hier.


Het programma ‘Beginnen met hardlopen’ biedt de mogelijkheid om onder begeleiding van een ervaren trainer de medewerkers op een verantwoorde manier kennis te laten maken met hardlopen.

Met een trainingsprogramma van 12 weken zorgen we gezamenlijk voor meer vitaliteit en een gezondere leefstijl binnen de organisatie. Door hard te lopen breng je lichaam en geest na een dag hard werken weer in balans.

 

Hardlopen is meer dan alleen een rondje om de kerk.

De trainingen zijn verantwoord opgebouwd; naast een warming up is er aandacht voor loophouding, doen we oefeningen die bijdragen aan het verbeteren van de looptechniek, krachtoefeningen om de spieren te versterken en maken we gebruik van intervaltrainingen om de conditie te verbeteren. De trainingen zijn laagdrempelig en zeer geschikt voor de beginnende hardloper.

 

Een trainingsprogramma van 12 weken bestaande uit een wekelijkse groepstraining van 75 minuten, een op maat gemaakt trainigsschema, na werktijd trainen vanaf locatie waarbij gezocht wordt naar een gevarrieerd parcours. Het benodigde oefenmateriaal wordt verzorgd door de trainer. Geen last van de middagspits.

De kosten per medewerker zijn €75,- (maximale groepsgrootte: 15 personen)


Copyright @ All rights reserved

Run and be Happy  - Stephan 0624212477 | Yvette 0610116312 | info@runandbehappy.nl

Bezoekadres (op afspraak) Van Geeststraat 1 | 2691 BE 's-GRAVENZANDE | KvK 57838488